skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Bij Huidklachten Neem Contact Op Met Lourens Kalverdijk

Gezocht proefpersonen met huidklachten!

Huidklachten zoals Acné, rosacea, eczeem, droge huid, jeuk, roodheid, brandwonden

In mijn werk kom ik regelmatig mensen tegen met huidklachten. De huid is de spiegel van de interne gezondheid. Een mooie huid komt van binnenuit.  Er zijn zoveel mensen met huidklachten, dat ik deze graag wil helpen. (zie mijn blog over huidklachten)

Door voeding, levensstijl en bewegingspatroon aan te passen, kunnen er al mooi resultaten behaald worden. Soms zijn er ook onderzoeken nodig zoals een intolerantie test voor voeding. Ook zet ik in op extra voedingsstoffen zoals omega 3 vetzuren (zie mijn blog over het belang van omega 3 vetzuren) of andere vitamines om huid of andere organen te ondersteunen zoals de lever en de nieren.

Nu zet ik ook een crème in met daarin colloïdaal zilver, ter ondersteuning bij huidklachten, om zo de eerste symptomen van jeuk, branderigheid te onderdrukken. Dit wordt vaak al als erg prettig ervaren.

Nu wil ik graag de mensen kennis laten maken met deze crème en bied ik deze gratis aan bij mijn behandelingen. Om het nog mooier te maken zijn mijn consulten op basis van no cure no pay* voor de proefpersonen.  Als er resultaat is en dat bepaald de client, dan zal ik drie consulten in rekening brengen van Euro 50 per consult, die dan ook nog eens deels vergoed zouden kunnen worden door uw ziektekostenverzekering. (zie vergoeding voor dit jaar!)

Wel zullen eventuele onderzoeken en extra suppletie betaald dienen te worden, deze kunnen in het specifieke geval naar voren komen.  Ook zou het advies kunnen zijn een verwijzing naar een goede schoonheidssalon, waarbij gewerkt wordt vanuit het principe dat een mooie huid van binnenuit gevoed wordt. (www.skincareamsterdam.nl) of (www.schoonheidssalonartemis.nl)

Wilt u in aanmerking komen voor advies op basis van no cure no pay* en gratis crème ten bedrage van Euro 60?  Stuur mij dan een mailtje: info@lourenskalverdijk.nl of bel mij: 06-53785687, dan kunnen we afstemmen of u in aanmerking komt en mee wilt werken aan deze proef.

Lourens Kalverdijk helpt
Samen met u op zoek naar verbetering van uw gezondheid

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top