Uw gezondheid verbeteren? Ik help u

Aan alle inwoners van de gemeente Dijk en Waard, die hun gezondheid willen verbeteren!

Ik denk dat veel therapeuten niet duidelijk genoeg kunnen zijn, wij kunnen jullie gewoon weg helpen met jullie gezondheid. Veel en steeds meer mensen snappen, dat gezondheid niet komt uit een pil of prikje in je arm. Inmiddels zien we dan ook, dat veel mensen hun gezondheid willen verbeteren. Deze zoektocht is niet eenvoudig, kom je er niet uit? Lees dan verder.

Wat is dan gezondheid?

Gezondheid is relatief,  je spiegelt het aan het verleden, aan anderen en een ieder gaat er weer anders mee om. Voor mij is het een staat waarbij je jezelf zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk prima voelt en waarbij je in spiegel kunt kijken en zeggen goh wat zie ik er weer goed uit vandaag.  Heb je dat gevoel niet en vind je dat er dingen beter zouden moeten, ja dan is er reden om extra actie te ondernemen. (wat is gezondheid?)

Gezondheid is in eerste instantie je eigen verantwoordelijkheid en niet die van een dokter of een zelfbenoemde “expert”. Mensen weten vaak heel goed waar het niet goed gaat en wat er nodig is om beter te gaan functioneren. Heb jij een idee dat er iets dient te gebeuren om jou gezondheid weer op de rails te krijgen? Kom je er niet uit? Neem dan vandaag nog contact op met mij en maken wij een afspraak: info@lourenskalverdijk.nl

Hoe ga ik te werk?

Ik ga weg op de hulpvraag van mijn “patiënten”. Ik laat de mensen van te voren een vragenlijst invullen en dan gaan wij een gesprek aan. In het gesprek gaan we op samen op zoek naar dingen en ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan jou gezondheid. Werkwijze – Lourens Kalverdijk

Voeding en beweging vormen de basis, maar indien nodig doen wij ook onderzoek naar bijvoorbeeld de darm samenstelling. Vaak om het proces te stimuleren zet ik suppletie in. Denk aan suppletie om het brein te voeden, vertering  en slaap te ondersteunen en rust in het immuunsysteem te krijgen.

Uiteraard zijn aanleg, werk en/of relatiestress, te weinig zingeving, vaccinatie geschiedenis etc. ook belangrijk om te benoemen. We zullen we het hele plaatje in ogenschouw dienen te nemen, want alles is van invloed op onze gezondheid.

Onzeker of orthomoleculaire therapie jouw gezondheid gaat verbeteren?

Twijfel je of denk dat het niks is voor jou? Laat je dan verassen en maak een afspraak voor een 1e consult voor slechts Euro 30!* Hoor de ideeën aan die ik heb en omhels ze of gooi ze in de prullenbak! Gelukkig weet ik zeker dat mijn ideeën inmiddels dusdanig zijn dat er veel mensen mee geholpen zijn.

*De aanbieding is geldig van 20 juni tot 31 augustus 2023! Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor Euro 25 komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *