Prettige kerst en een gelukkig 2022 Lourens Kalverdijk

Het jaar 2022, de aandacht voor onze kinderen en onze toekomst

Vorig jaar schreef ik over de absurditeit van de maatschappij en de slaafsheid van de mensen. Inmiddels zitten we in een dictatuur, waarbij de tweedeling een feit is en de censuur en geweld gewoon zijn geworden. Ondanks hele duidelijke cijfers zijn de mensen helemaal gevangen in de angst en laten ze hun leven onder voorwaarden totaal afpakken. Mensen doen alles voor een groen vinkje of om een witvoetje te halen om te laten zien hoe gehoorzaam ze wel niet zijn.

Het groene vinkje en de vakantie

Ik vraag mijzelf regelmatig af hoe het in godsnaam mogelijk is, dat de mensen vrijwillig een  adembenemend, hoofdpijn bezorgend en huiduitslag bevorderend en ziekmakend en niet werkend mondkapje opzetten. In gevangenissen worden deze ook gebruikt, om te voorkomen dat mensen contact met elkaar kunnen maken en als teken van onderwerping aan het gezag. Maar ja, dat is nog maar de luier op het gezicht van de mensen, eigenlijk als teken van incontinentie van het brein. 

Blijkbaar heeft dat als gevolg dat het verstand helemaal niet meer kan werken, want mensen laten zich vervolgens ook met een gifspuit injecteren om diverse belachelijke redenen, niks met gezondheid te maken. Ik zal er een paar opnoemen: dan heb ik geen gezeur meer van mijn vrouw; dan kan ik tenminste gewoon uiteten; ik moet gewoon op vakantie kunnen daarom wil ik een groen vinkje; mijn werkgever verlangt het; ik doe het om anderen te beschermen; omdat onze leiders het nu eenmaal vragen.

De realiteit is anders als beloofd

Inmiddels is wel duidelijk dat het prikexperiment niet gedaan heeft wat er is beloofd. Het beschermt jezelf niet en anderen al helemaal niet, sterker nog je aangeboren adaptieve immuunsysteem wordt er zwakker door waardoor je steeds gevoeliger gaat worden voor ziektes. Je groene vinkje zal straks daarom elke drie maanden vervallen, zodat je weer een booster shot mag halen.

En het zullen dan ook de geprikten zijn, die volgend jaar de ziekenhuizen gaan overlopen en de zorg doen instorten. De oversterfte kent inmiddels ongekende hoogtes, nog nooit voorgekomen in de geschiedenis. En er is maar een ding veranderd en dat is de prik. Laat je nu niet wijs maken dat het door een mutatie zou komen. Het Sars virus is al jaren onder ons en muteert minimaal en daarmee herkent het lichaam het automatisch. Heb je geen onderliggend lijden, ben je jonger dan 65 jaar en ben je niet gevaccineerd dan zal je immuunsysteem ervoor zorgen dat je niet ziek wordt!  

Het is dus de omgekeerde wereld, waarin de niet geprikten worden buitengesloten en worden verweten dat zij verantwoordelijk zijn voor het overlopen van de zorg. Terwijl de mensen die meedoen aan het wereldwijde experiment de zorg belasten. Het mismanagement ligt feitelijk aan de basis van de uitholling van de zorg. De keuzes die bewust zijn gemaakt brengen ook consequenties met zich mee en dat is onder andere dat IC capaciteit zeer beperkt is. En laten we nu niet gaan roepen dat mensen sterven aan dit virus, er sterven dagelijks mensen en er sterven veel meer mensen aan zelfdoding onder de 50 dan aan dit zogenaamde killer virus, maar daar is geen aandacht voor in de media dus dat is geen enkel probleem!

Alles draait om macht en controle

Nog steeds wordt er niet gesproken over gezonde levensstijl en uitbreiden zorg of gebruik bewezen medicatie tegen het virus. Alles is contra-indicatief aan gezondheid, sociaal contact, sportief bezig zijn, gezelligheid en vrijheid van meningsuiting zijn allemaal verboden. Na de war-on-terror en on-drugs zijn er nu andere onzichtbare vijanden Covid en het klimaat. Al deze dingen worden zwaar uitgedragen door de media, waarbij de mensen in de angst worden gedrukt, zodat ze hun vrijheid volledig opofferen en zich als slaaf laten behandelen, zonder eigen mening.

Realiseer dat er een aantal mensen aan de touwtjes trekken, die maar een doel hebben en dat is meer macht. Covid en het milieu zijn alleen maar marketing tools omdat te realiseren. Het huidige systeem loopt op zijn laatste benen, waarbij de financiële reset onvermijdelijk is. De verheven zoals ik ze maar noem, zijn bezig om dat zo vorm te geven, dat je helemaal afhankelijk gaat worden van de staat, waarbij alle eigendommen en rechten in handen zijn van deze filantropen! Er is daarbij geen ruimte voor eigen initiatief of ondernemerschap en daarom moet het MKB gesloopt worden. Dit is de huidige realiteit.

Focus op kinderen en hun toekomst

Eerst is er de focus geweest op de ouderen en nuttelozen door hun via dwang en drang te prikken. Inmiddels zien we het resultaat terug in de oversterfte, deze is ongekend. Nu is er de focus op de kinderen en jong volwassen, dat gaat mij echt aan mijn hart. Door sociale drang en dwang worden ouders, scholen gedwongen om hun kinderen te pushen richting een prikje en een slavenkapje. Helemaal de allerkleinsten worden nu ook op de kaart gezet voor een “veilig” prikje. Kleine kinderen volgen graag het voorbeeld van hun ouders, zij spiegelen zich volledig, dat zie in hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen.

Geen communicatieve vaardigheden

Kinderen worden zelfs beloond met een mooi prikdiploma of een “gezonde” traktatie bij een van onze welbekende fastfoodketens. Dat is toch mooi voor ze, wat zullen de ouders trots zijn! Een slavenkapje op, zodat ze bewijs van gehoorzaamheid tonen. Door het dragen van zo’n kapje leren ze geen empathie te ontwikkelen, raken ze nog verder achter in de ontwikkeling van hun communicatie skills en vermijden ze oogcontact. Met als gevolg dat ze nog maar een medium kunnen volgen en dat is hun mobiel, waaruit maar een stem klinkt en dat is die van de “Fürher”.

Geen of slecht werkend immuunsysteem

Dagelijks voordat ze naar school gaan, testen ze zichzelf, worden hun handen ontsmet en daarmee hun beschermlaag weggevaagd en 1x per 3 maanden worden ze geprikt bij de prikbus op school, alles om hun immuunsysteem te slopen. Inmiddels hebben ouders hier allang voor akkoord getekend, omdat de scholen dit doen in het algemeen belang van de gezondheid!  Spelen met andere kinderen gaat alleen nog virtueel en dat geldt hetzelfde voor sporten, dat doe je op de playstation. Ruimte voor eigenontwikkeling wordt niet getolereerd, je moet en dient je binnen de richtlijnen van het systeem te ontwikkelen. Ouders die hun kinderen niet laten prikken zullen naar een heropvoedingskamp worden gestuurd en (tijdelijk) uit de ouderlijke macht worden gezet.

Worden de kinderen ouder en kunnen ze een bijdrage leveren aan het productie proces dan zullen ze ingezet worden. Realiseer wel dat veel banen bij voorkeur geautomatiseerd zullen zijn. Denk aan taxi, bezorgdiensten, zelfs de virtuele dokter. Velen zullen daardoor thuis zitten, afstompen, mentaal dood zijn en als prikzombies door het leven gaan.  Dit is maar een onderdeel van het toekomst perspectief van het nieuw in te voeren financiële en sociaalkredietsysteem. U zult niks bezitten en heel gelukkig zijn!

Mensen dienen voor zichzelf af te vragen waar dit naar toe gaat en of zij dit willen

Het beeld zojuist geschetst is in sommige landen al realiteit en zal zomaar hier ook kunnen gebeuren. Ik denk dat het goed is dat je nadenkt als ouders welke toekomst je zou willen voor je kinderen. Maar zolang mensen alleen nadenken over dat vakantiereisje of die “goedkope” en “wereld reddende” elektrische auto, dan heeft mijn verhaal niet veel zin. Zelfs als hun geliefde overlijdt aan een embolie kort na een prikje, of als hun 14-jarige zoon komt te overlijden door een hartstilstand op het hockeyveld, dan nog willen velen de link niet leggen met de prik. Het is zelfs andersom, ze worden boos als iemand die link ook maar durft te benoemen.

Gelukkig zijn de Neurenberg 2.0 rechtszaken inmiddels gestart wegens misdaden tegen de mensheid, waarbij meer dan 150.000 medici en 1.000 advocaten zich verenigd hebben. Misschien zullen deze trials inzage geven in de huidige situatie en de mensen wakker maken.

Maar het begint toch echt bij jezelf, jij bent namelijk degene die bepaald of jij stuurt of gestuurd wenst te worden. Ik heb ooit gedacht, dat politici voor onze belangen zouden opkomen. Dat is echter een illusie net als vele andere dingen. Als je stemt geeft jij je volmacht aan het systeem en mandaat aan iemand om jou belangen te vertegenwoordigen. Echter degene die jou belangen zou moeten vertegenwoordigen geeft jou opdracht om naar hem of haar te luisteren en zegt er ook nog bij dat jij je bek dicht moet houden. Ook hier is het de omgekeerde wereld. Het is een groot toneelstuk, waarbij de zaken, die er toe doen allang achter de schermen geregeld en beklonken zijn. 

Vooruitblik op 2022

De financiële reset en chaos zal sneller daar zijn als wij denken. Evenals het ontwaken dat we ontzettend voorgelogen zijn over van alles en nog wat, het zal leiden tot verlies, boosheid en verdriet. Veel mensen zullen sterven, hun baan verliezen, veel ondernemers zullen failliet gaan. Echter vanuit deze chaos en het niet langer je laten onderwerpen aan de dictatoriale maatregelen zullen er mooie nieuwe initiatieven ontstaan. 

Zelfredzaamheid, sociaal contact, ontplooiing als mens, zelfvertrouwen en ondernemerschap zullen bijdragen aan een wereld zonder financiële en bureaucratische dictatuur.  Doe dingen die goed zijn en doe geen dingen omdat ze opgedragen worden en tegen je gevoel ingaan. Heb vertrouwen in je eigen weten en leg je lot niet in handen van “corrupte” politici en zelfbenoemde “experts”!

Vergeet verder ook niet dat je immuunsysteem niet gestopt is te werken, ook niet als je meegedaan hebt aan het medische experiment. Hou daar vertrouwen in en probeer het te optimaliseren, door voldoende beweging in de buitenlucht, door sociaal contact te hebben en door voldoende groenten en fruit van biologische teelt te eten.

Voor nu een prettige kerst en een goed begin van 2022

De blog gaat verder dan alleen mijn expertise als iemand die zich met gezondheidsvraagstukken bezig houdt. Maar zoals het nu gaat, gaat het niet goed en voor de toekomst van ons allemaal heb ik jullie proberen wakker te maken, vanuit mijn beperkte visie. Bereid je mentaal en fysiek voor op een hele moeilijke tijd!

Vooralsnog vanuit Noord-Scharwoude, wens ik jullie allemaal prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling en alle gezondheid en sterkte toe. Heb je vragen of hulp nodig met je gezondheid dan help ik je graag, ook in het nieuwe jaar. Heb je het financieel zwaar, omdat je getroffen bent door de situatie en wil je toch geholpen worden, neem dan ook contact op en doe mij een voorstel per e-mail naar: info@lourenskalverdijk.nl

Je bent welkom, zeker als ouder met jonge kinderen met een zwakke gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *