Healy tegen pijn en angst

Hulp bij angsten en pijn!

Momenteel zijn de mensen in de stress en weten ze niet goed waar ze aan toe zijn. Het lijkt erop dat we onze gezondheid weer meer gaan waarderen en dat niet alles vanzelfsprekend is in ons leven. Er zullen vanuit deze situatie mooi initiatieven naar voren komen en laten we hopen dat de angst weer afneemt. Om daarbij te helpen bied ik nu een gratis scan aan en de mogelijkheid om jezelf thuis te behandelen.

Ik werk onder andere met een Healy, een relatief nieuw medisch gepatenteerd apparaat. Dit apparaat kan je thuis gebruiken, waardoor ons contact tot een minimum wordt beperkt.

De Healy is een medisch apparaat wat ingezet wordt en helpt tegen acute en chronische pijn, fibromyalgie, migraine en ook voor ondersteuning van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. (introductie filmpje over de Healy)

De Healy werkt via je mobiele telefoon, het brengt trillingsfrequenties over op je lichaam. Het is zeer effectief en eenvoudig in het gebruik. Er zijn verschillende versies met verschillende toepassingen, daarover kan ik je uitleg geven als je daarin geïnteresseerd bent. Je zou het apparaat bij mij kunnen kopen, maar beter is het misschien beter om het apparaat eerst te proberen om te kijken of het iets doet met je en of het iets is voor jou.

Ik zou je kunnen scannen om te bepalen wat je nodig hebt en dan vervolgens zou je jezelf kunnen behandelen door het apparaat in te zetten. Een scan kost je niks, vervolgens heb ik voor degene die het wil proberen een aantal apparaten ter beschikking. (Huurprijs Euro 25 per week, voor de eerste 10 aanmeldingen stel ik ze gratis ter beschikking)

Heb je interesse en wil je in aanmerking komen voor deze gratis scan, like mijn facebookpagina en dit bericht en deel het met je vrienden en stuur mij een mailtje: info@lourenskalverdijk.nl , dan kunnen we een afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *