skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook

OVER MIJ

Lourens Kalverdijk

Vanuit de passie en het begrip dat je met eten ontzettend veel kunt betekenen heb ik besloten de opleidingen Medische Basiskennis en Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut te volgen. Beiden HBO niveau en beiden met succes afgerond.

Al jaren betrokken bij Biovic om op alternatieve wijze de bloembollen en land- en tuinbouw met minder of geen chemie te laten werken. Water en de kwaliteit hiervan is een van de belangrijkste instrumenten om te komen tot kwalitatief hoogwaardige producten met veel minder chemie of zonder chemie.

Door mensen te helpen met voeding, lifestyle en suppletie help ik mensen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl. De uitleg die ik zal geven over de werkingsmechanismen van het lichaam zal een positieve bijdrage hebben op de keuzes, die mensen kunnen maken.

Ik ben gemotiveerd om de mensen te helpen, door de opgedane kennis kan ik dat op een zeer breed gebied. Denk aan hormoonschommelingen, afvallen, herstellen na trainingen, hooikoorts etc.. Dit doe ik vanuit de totaal concept gedachte van de orthomoleculaire leer om zo samen met u een oplossing te vinden voor uw hulpvraag.

CV:

Geboren te Alkmaar, 6 oktober 1969

Vader van twee kinderen een dochter uit 1999 en een zoon uit 2001

Gestudeerd aan Henley Business School, University of Reading, Master of Business Administration, met als specialisatie Marketing en Finance

Werkervaring als kwaliteitsmanager en als financieel controller bij diverse middelgrote tot grote bedrijven, sinds 2010 fulltime werkzaam bij Biovic en oprichter van Aquavic in 2012.

Hobby’s: tuinieren, lekker eten en sporten

Afvallen Lourens Kalverdijk Helpt

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Back To Top