Prettige kerst en een gelukkig 2022 Lourens Kalverdijk

Terugblik op 2020 en vooruitkijkend naar 2021

2020 is bijzonder jaar geweest, het afgelopen jaar heeft ons veel ellende gebracht. Het ontmoeten van mensen is gevaarlijk geworden, sociale activiteiten zijn verboden, gezondheid is geen eigen verantwoordelijk meer, maar een algemeen maatschappelijke aangelegenheid. Sporten en werken mag alleen onder strikte voorwaarden. Nadenken over deze situatie is staatsgevaarlijk en levert de mensen een stempel van “wappie” op.  Het niet opvolgen van volstrekt belachelijke niet wetenschappelijk onderbouwde maatregelen maakt je tot een “melaatse”.

Het beperken van alle sociale bezigheden heeft grote consequenties

De mens is een sociaal wezen en heeft een fundamentele behoefte aan gezelschap. In deze maatschappij waar alles draait om “geld” verdienen, speelt bijvoorbeeld de Horeca een essentiële rol om ons bestaansrecht te bevestigen. De Horeca biedt ons de mogelijkheid om gezellig samen te zijn met vrienden en familie en lekker en ontspannen eten. Dit is heel belangrijk geworden voor onze gezondheid. Het sluiten van de Horeca en andere sociale aangelegenheden, zal een grote impact hebben op eenzaamheid en depressiviteit van mensen, om nog maar niet te spreken over de ellende die zij over zich heen krijgen. Het sluiten draagt niet bij aan onze gezondheid en moraal. Sterker nog het heeft net als het mondkapje alleen maar het doel om ons mentaal te breken en zwakker te maken.   

Het nieuwe normaal is niet normaal

Denk nu niet het nieuwe normaal ok is, de moraliteit is compleet verdwenen. Tenzij je vindt dat het normaal is dat honderdduizenden mensen in armoede en faillissement terecht komen en dat MKB bijna compleet wordt gevaagd. En dat alleen omdat er mensen dood gaan, en dat gebeurd elke dag, alleen is daar nooit zo de aandacht op gevestigd. Een oplossing wordt niet gezocht en mag ook niet worden aangereikt. Onze leiders hebben bepaald, dat alleen vaccins ons gaan redden. De oplossing om de IC capaciteit te vergroten of de inzet van bestaande bewezen medicatie of inzet van vitamine D3 en C, zink, quercitine zijn verboden. De oplossing zijn eenvoudig te realiseren, maar niet gewenst en daarom wordt er niet aan gewerkt of mag het niet ingezet worden.

Een ellenboog krijgen van mensen die hem eerst hebben vol geniest, omdat een hand geven levensgevaarlijk is. Verder worden wij verplicht door “onszelf” een mondkapje op te doen, dat niet mag werkten en alleen maar negatief werkt op onze gezondheid. Dit is abnormaal. Vooralsnog is het wel de realiteit in onze samenleving. Bijna iedereen werkt er vrijwillig aan mee en sterker nog ze eisen van anderen ook dat ze meewerken. Dus omdat jij je laat mishandelen en laat beperken in je vrijheden met onzinnige maatregelen, moeten anderen dat ook doen!

Gezondheid is en blijft een eigen verantwoordelijkheid

Ondanks wat ons voorgehouden wordt door onze leiders, is en blijft gezondheid en geluk in eerste instantie onze eigen verantwoordelijkheid. (zie mijn beste-wensen-voor-2020)Tenzij je gelooft dat gezondheid komt uit een prikje en een slavenkapje. Geloof mij nu maar onze leiders zijn er niet voor jullie en gaan jullie niet helpen.

Duidelijk is geworden dat de afgelopen jaren de mensen steeds meer en steeds eerder chronische aandoeningen hebben gekregen. Dat zijn ook de mensen die vatbaarder zijn voor een voorbijkomend virus.

De onderliggende oorzaak van onze slechte gezondheid is de slechte levensstijl, te veel stress en te weinig beweging buiten en de grote hoeveelheid toxische stoffen die wij tot ons krijgen via ons eten, drinken, verzorgingsmiddelen en medicijnen. Dus zaak dat je er zelf aan blijft werken en de juiste keuze gaat maken kom je al een heel stuk. Het initiatief en verantwoordelijkheid daarvoor ligt bij jou.

Mijn adviezen voor een goede gezondheid

Heb geen angst voor het virus, in Nederland is geen oversterfte, onder de 65 jaar nagenoeg geen doden. Als je in angst leeft dan gaat je immuunsysteem naar beneden en wordt je vatbaarder voor allerlei aandoeningen. Vermijd daarom ook mainstream media, zij zijn alleen maar bezig om jou in angst houden. Heb vertrouwen in je eigen immuunsysteem, dat is niet opgehouden te werken in maart van dit jaar.  

Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en gezondheid terug. Er is niemand de baas over jou, dat gebeurd alleen als jij dat toelaat. Laat je niet beperken als jij voelt dat het niet ok is. Ga op zoek naar je eigen gevoel. Bedenk waarom je de dingen doet. Doe de dingen, omdat het goed voelt, niet vanwege de maatschappelijke druk of angst voor verlies van baan of angst voor een boete. Als jij je hart niet volgt dan verlies je het leven en wie niet leeft kan niet sterven.

Zorg verder voor voldoende beweging het liefst in de buitenlucht, vermijd absoluut het menselijke contact niet, zorg voor veel vers fruit en groenten, neem de tijd om de maaltijd voor te bereiden en ook om er van te genieten.

Vooruitblik op 2021

De wereld is aan het veranderen, dat gebeurd altijd, het gaat erom hoe je er mee omgaat en wat je er zelf van gaat maken. Ons systeem zoals wij dat kennen zal helemaal veranderen, het oude normaal gaat nooit meer terugkomen. Werk, gezondheid, politiek, financiën alles zal anders worden. Maar ik ga daar zelf wel vorm aan geven en laat mij daarin niet laten leiden door een paar malloten die zich verheven voelen boven iedereen.

Het nieuwe jaar zal in het teken van ontwaken staan en daarin gaat vrijheid boven veiligheid, de realisatie dat liefde en sociaal contact met familie, vrienden en collega’s, lachen  de belangrijkste reden zijn waarom wij leven. Vanuit de crisis die er gaande is, zullen mensen tot nieuwe inzichten komen.

Vanuit de nieuwe inzichten zullen mooie dingen ontstaan, zoals een maatschappij met directe zeggenschap van de mensen, gericht op de zelfontplooiing van mensen, nieuwe financieel systeem met daarin directe registratie van eigendomsrechten, geen vaste dienstverbanden, beperking en afschaffing van de bureaucratie, vanuit de visie dat we niet meer regulering nodig hebben, maar meer zelfvertrouwen en vertrouwen in de mensheid.

Prettige kerst en een goed begin van 2021   

Vooralsnog vanuit Noord-Scharwoude, wens ik jullie allemaal prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling en alle gezondheid toe. Heb je vragen of hulp nodig met je gezondheid dan help ik je graag, ook in het nieuwe jaar. Heb je het financieel zwaar, omdat je getroffen bent door de situatie en wil je toch geholpen worden, neem dan ook contact op en doe mij een voorstel. info@lourenskalverdijk.nl Je bent welkom!

Groet Lourens Kalverdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *