skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Gratis Voedingsadvies Om Jezelf Beter En Fitter Te Voelen!*

Gratis voedingsadvies om jezelf beter en fitter te voelen!*

Gratis* voedingsadvies geeft inzage in jouw gezondheid.

Afgelopen weekend stond ik op een camping in Doorn “t Grote Bos”, mooie locatie en mooie bosrijke omgeving, met een zwembadje voor de verkoeling en voor mij een lekkere plek om even paar baantjes te zwemmen voor het ontbijt.

Orthomoleculair voedingsadvies

Voedingsadvies van Lourens Kalverdijk

Regelmatig maak ik een praatje met de mensen. Ik hoor en zie, dat veel van hen problemen hebben met hun gezondheid. Warmte, zeg maar hitte, en badkleding, leggen veel dingen bloot.

Veel mensen geven er blijk van dat ze al langer en vaker pogingen hebben gedaan om zich fitter en slanker te voelen. Vaak met een slechter resultaat.

Ons eetpatroon is belangrijk en bepaald voor een groot deel hoe gezond, fit of ziek we zijn of worden. Er is nu eenmaal een grote interactie tussen onze psyche en lichaam, darmgezondheid en nog veel meer.

“Niks helpt, ik heb alles al geprobeerd om af te vallen en beter te worden.” Is het meest gehoorde om er vervolgens niet op door te gaan. Blijkbaar is er dus nog niet de juiste weg bewandeld. Wil je inzage hoe jouw voeding bijdraagt aan jouw gezondheid of het in stand houden van jouw ziekte of overgewicht?

Dan biedt ik in de maand augustus een gratis voedingsadvies aan.*

* De kosten van dit advies  bedragen Euro 45 en de gemiddelde kostenvergoeding van de aanvullende ziekteverzekering is Euro 45! Voor vergoedingen zoals vermeld op site van mijn beroepsvereniging de MBOG klik hier

Stuur mij dan een mailtje: info@lourenskalverdijk.nl om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top