skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Vooruitzicht Op 2023

Vooruitkijken naar 2023 tijd van heftige veranderingen en terugblik op 2022!

In 2022 is het theaterstuk “Agenda2030”volledig zichtbaar geworden.

Het is duidelijk dat wij de afgelopen jaren ons midden in één grote theatervoorstelling begeven. De meesten zijn zich niet bewust van de ernst van het toneelstuk. Zij geloven nog steeds dat de macht het beste met ons voor heeft. En zij geloven ook, dat alle dingen die over ons heen komen, toeval zijn!

Ooit schreef een zekere dictator over de mensen, iedereen kan leven met een leugentje voor eigen bestwil. Ook zijn deze mensen ervan overtuigd dat iets wat heel slecht is, dat je daar niet over liegt. Hoe groter de slachting of hoe groter de gecreëerde ramp, daarvan kunnen de mensen niet geloven, dat daarover gelogen is of wordt. Zo eenvoudig is het om mensen weg te laten kijken en mee te laten werken aan hun eigen ondergang. Zo heeft het al eeuwen gewerkt en nog steeds werkt het zo.

Alle hoofdstukken zijn met elkaar verbonden en worden soms in volgorde en soms gelijktijdig en door elkaar gespeeld. Om te begrijpen waar sommige mensen (idioten) willen dat wij naar toe gaan binnen enkele jaren, is het zinvol om op onderzoek te gaan naar de gedachten van het World Economic Forum. (WEF). Een klein beetje verdieping maakt al snel duidelijk, dat niks op toeval berust en alles gepland en georkestreerd is.

Een kleine terugblik op 2022

Plotseling overleden

Vele mensen zijn ons “plotseling” ontvallen dit jaar, de oversterfte is nog nooit zo groot geweest. Het aantal jongeren overleden is schrikbarend en het aantal miskramen is geëxplodeerd binnen 9 maanden na de eerste prikjes. Triest om te moeten constateren, dan heb ik nog niet eens over de explosie aan kankers, hart- en hersenaandoeningen. Het is puur duivels en nog steeds staan de mensen vrijwillig in de rij. Gelukkig begrijpen de mensen steeds meer dat ze volledig voor de gek gehouden zijn en worden steeds meer mensen wakker. Zie ook mijn blog van vorig jaar

Slachting MKB

Verder is de slachting onder MKB-ondernemers vol ingezet. Bakkers, slagers, kaasboeren en vele andere kleine ondernemers sluiten regelmatig hun deuren. Nog maar niet te spreken over de ellende, die de bewuste vernietiging van onze agrarische sector met zich mee zal brengen. Ook hier berust niks op toeval. Ook hier worden we gedwongen in de voedselafhankelijkheid, waardoor we zwakker worden en gehoorzamer zullen zijn. De zogenaamde voedselproductie transitie is natuurlijk geheel in ons eigen belang, want als we niks doen dan vergaat de wereld, als we onze “leiders” moeten geloven!

Digitalisering en klimaatleugens

De digitalisering heeft inmiddels ook grote vorderingen gemaakt, o.a. in de vorm van de enorme uitrol van 5G en miljarden camera’s natuurlijk allemaal voor onze veiligheid en gezondheid. De klimaat leugens worden als een soort bombardement over ons uitgestort. Degene die zich ook maar enigszins zich in deze materie verdiept en goede argumenten aandraagt, om te vertellen dat het toch anders in elkaar steekt, wordt direct weg gezet als een anti-klimaat mafkees. En daarmee wordt elk argument waardeloos gemaakt.

Tegenbewegingen in 2022

Rusland

Gelukkig zien we ook tegen bewegingen in dit hele theaterstuk en lijkt het erop dat de plannen van het WEF volledig zullen mislukken. Rusland lijkt roet in het eten te gooien, omdat het te veel tegengas geeft. Oekraïne is een belangrijk onderdeel in de plannen voor van het WEF voor de voedselvoorziening, maar ook voor energietransitie. Oekraïne heeft namelijk veel grondstoffen welke belangrijk zijn voor de productie van accu’s. Alle maatregelen die getroffen worden om zogenaamd Rusland te treffen, treffen alleen ons en zorgen alleen hier voor enorme overlast en armoede.

Geld voor hulp voor onze eigen bevolking is er niet, maar er zijn wel miljarden beschikbaar voor de Oekraïne (Waar gaan deze gelden overigens daadwerkelijk naar toe?). Onze leiders hebben het goed met ons voor, zij zijn blind te vertrouwen!

BRICS-landen

Het nieuwe financiële systeem, zoals dat uitgerold is waarbij de goudstandaard weer is ingevoerd door een aantal landen vormt een essentiële tegenkracht. Het betekent letterlijk het faillissement van ons huidige bankstelsel en van de dollar. Deze zogenaamde BRICS landen, zijn landen met snel groeiende economieën en omvatten inmiddels meer dan de helft van de wereld bevolking. Onder andere Rusland, China, India, Zuid-Afrika nemen deel aan dit financiële systeem. Dit maakt ons huidige machtssysteem gebaseerd op schulden, met dollar als middelpunt, tandeloos. De verwachting is dat hiermee de hele bodem onder het theaterstuk “2030” zal verdwijnen. Geld zal weer als ruilmiddel gebruikt gaan worden en niet als een illusie om waarde te creëren op basis van gebakken lucht.

Vooruitzicht voor 2023

Ongekende veranderingen

De wereld zoals wij deze kennen veranderd hard en zal tijdelijk veel armoede brengen. Met name de milieu-agenda zal hard gepusht worden de komende periode. Alles voor een goed klimaat, wie kan daar nu tegen zijn? Maar als je erin verdiept dan is duurzaamheid niks anders is als winstmaximalisatie voor de aandeelhouders op lange termijn. Het is een ideologie, net zo als alle andere doelstellingen van het WEF gebaseerd op leugens. Het gaat over geldoverheveling van de particulieren naar de banken en het grootbedrijf, via subsidies  Met als doel om ons onze bezittingen, vrijheid en rechten af te nemen, om ons geheel afhankelijk te maken van een basisinkomen.

Groei van alternatief en thuisonderwijs

De hersenspoeling zal doorgaan via de televisie en zal het theater zich met name richten op onze kinderen. Via de inperking van hun vrije gedachtes, door het opdringen van ideologie zoals gendergelijkheid, klimaathoax dat boeren slecht zijn voor het milieu en dat het verbranden van bomen goed is voor het milieu en dat krekels eten heel goed voor ons en het milieu en dat vaccinaties goed zijn voor je gezondheid, want anders gaat je oma dood. Kortom de hersenspoeling zal volledig zijn.

Ik verwacht, dat ouders hier tegen in opstand gaan komen. Er wordt geen enkele inspanning meer verricht om de kinderen daadwerkelijk iets te leren, anders dan het opdringen van een politieke ideologie. Feitelijk wordt het ze onthouden om zich te kunnen ontwikkelen als mens. Ze worden puur en alleen opgeleid om te kunnen reproduceren wat het systeem wil. Zodanig dat ze maximaal kunnen functioneren als human resources.

Alternatieve scholen en thuisonderwijs zullen een grote vlucht nemen het komende jaar en de jaren daarna. Scholen in hun huidige vorm zijn niks anders meer dan propaganda machines en hebben zich daarmee zichzelf buitenspel gezet.

Politieke omwentelingen

Partij politiek is al jaren dood en heeft alleen maar voor verdeeldheid gezorgd. De macht berust de laatste jaren bij overkoepelende “goede” doeleninstellingen. De politiek is voor het theater prima, maar de beslissingen zijn allang genomen. De politiek zal er niet aan ontkomen en zal zich moeten verantwoorden voor de staatsgreep, die zij afgelopen jaren hebben gepleegd. Bestuurlijke anarchie ligt op de loer. Vanuit deze chaos zal er weer leiderschap komen, gebaseerd op vertrouwen en door weer naar de mensen te luisteren. Zodanig dat de wensen van de burgers gerespecteerd zullen worden.

Het is heel simpel je steelt niet, je doet andere mensen geen kwaad en je deelt je dingen met andere mensen. Zonder politieke leiders zal het leven ineens veel beter zijn!! De politiek schept hooguit een kader waarbinnen dit mogelijk is.

Een prettige kerst en veel wijsheid voor 2023

Vooralsnog na deze sombere boodschap, wil ik jullie toch een fijne kerst wensen en wens ik jullie veel wijsheid voor 2023. Geniet van het samenzijn met je vrienden en familie, geniet van het heerlijke stukje vlees of vis, voel je zeker niet schuldig! 

Ik wens jullie wijsheid om de juiste beslissingen te nemen en dan met name voor jullie kinderen en kleinkinderen. Ook wijsheid om te begrijpen, dat niks op toeval berust. Verder het besef dat er naast de propaganda van de televisie, noch zoiets is als echte kennis en wijsheid bestaat en die zit in ons allemaal. Maak er gebruik van!

Mochten jullie in de problemen komen met je gezondheid en wil je daarbij ondersteuning in je zoektocht, dan ben ik je ook graag in 2023 weer dienst.

Groet Lourens Kalverdijk

Dit bericht heeft 1 reactie

 1. Hallo Lourens,
  Dankjewel voor je mooie blog.
  Ja, de boodschap is niet vrolijk maar dat is de situatie ook niet. Je brengt het nog wel met de nodige humor, ik moest regelmatig grinniken.
  Ook ik hoop op veel mooie verbinding vanuit de mensen, ik merk dat de eerst pal tegenover elkaar staanders beginnen te beseffen dat we elkaar nodig hebben ipv de overheid. Families beginnen weer met elkaar te zijn en zelfs de grootste schapen/sheople beginnen te zien dat de overheid langzamerhand iedereen aanpakt.
  Met de al duizenden jaren bestaande aanpak van machthebbers: verdeel en heers. Deze Wereldoorlog is de oorlog van de propagandamachine. Letterlijk de natte droom van Hitler en Goebbels en de eugenetica die nu toch uitkomt. In ieder geval ‘vieren’ we nu de grootste genocide ooit op aarde zo grondig georkestreerd. De eugenetici zijn er dan ook al 100 jaar mee bezig.
  De biologische oorlogvoering die we nu zien is ontstaan dankzij en direct na de 2e WO.
  Behalve de mensen die al op hun k op de bank hangen dan, en al in de slaafse positie zijn (You will own nothing and you will be happy 🤪) die krijgen dit jaar allemaal €1300. Terwijl boeren en MKB worden doodgemarteld.
  We zijn met zijn allen wel zo gewend aan een land waar alles goed geregeld is. Maar we moeten beseffen dat wij zelf degenen zijn die dit alles hebben opgebouwd en het ook uitvoeren.
  Maak Nederland weer van de mensen en niet van Europa. Wij hebben in de 16e eeuw een prachtige democratie gestart na 80 jaar oorlog met de Spanjaarden.
  Ik reken op veel bewustwording en wakker worden van ons waterlanders en wens iedereen warme gezellige kerstdagen en een liefdevol verbonden Nieuwjaar 😇❤️🦋❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top