skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Yin Yoga Goed Voor Ontspanning Van Hoofd En Lichaam

Wat kan Yin Yoga voor uw betekenen?

Zoals bekend houdt een orthomoleculair epigenetisch therapeut zich bezig met gezondheidsproblemen van mensen rekening houdend met hun voeding, beweging, omgeving en genetische aanleg.  Denk hierbij aan vele klachten waaronder stress, burn-out, hormonale klachten etc. (wat doet Lourens Kalverdijk?) Beweging is een belangrijk onderdeel van mijn adviezen. Yin Yoga is voor veel klanten een mooie vorm van bewegen.

Zoals omschreven op de site van www.pranaenyoga.nl: “Voor veel mensen geldt dat ze een druk bestaan leiden, de lifestyle is naar buiten gericht en consumptie en het belang van het uiterlijk worden gestimuleerd. Door een tekort aan yin energie, ofwel het uit balans zijn van yin en yang, komen stress, depressie en fysieke kwalen steeds vaker voor.”

Om de mensen te laten ervaren wat de combinatie van voeding, lifestyle en beweging zou kunnen betekenen voor uw gezondheid, hebben Abtal Arsalan en ik besloten om een mooie aanbieding te maken voor jullie.

Aanbieding nu voor slechts Euro 75*

  • Drie orthomoleculaire consulten t.w.v. Euro 255

  • Een gratis kookboek Oergondisch Genieten t.w.v. Euro 28,50

  • 5 lessen Yin Yoga t.w.v. Euro 62,50

  • Wij berekenen alleen 3 consulten á Euro 70, daarvan wordt gemiddeld Euro 135 vergoed via de verzekering. (voor overzicht klik hier) Dan kost dit totale pakket t.w.v. Euro 345 nu slechts Euro 75.

Veel mooier kan het niet worden. Wees lief voor jezelf en gun jezelf deze mogelijkheid. De aanbieding geldt tot en met eind oktober!

Meld je aan via e-mail: info@lourenskalverdijk.nl of bel 06-53785687

www.lourenskalverdijk.nl 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top