Over Lourens

Leuk dat U er bent!

In de 7 jaren ervaring binnen het vakgebied heb ik al meer dan 1200 mensen mogen helpen met hun gezondheidsprobleem. Ik werk met passie en het begrip dat voeding en gezonde levensstijl veel betekenen, zo niet alles voor een goed gezondheid. Wat is er mooier dan van iemand te horen dat hij/zij zich weer beter voelt of zijn of haar medicatie weer kan laten staan?

Schaatsen

Vanuit passie en het begrip dat je met eten veel kunt betekenen voor je gezondheid, heb ik besloten de opleiding Medische Basiskennis en Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut te volgen. Beiden HBO niveau en beiden met succes afgerond.  Sinds 2017 ben ik officieel werkzaam in dit vakgebied.  En elke dag leer ik opnieuw bij. 

Het is mooi om mensen vanuit een bepaalde visie mensen te kunnen uitleggen hoe het lichaam werkt. De ideeën, die daar uit voortkomen, zijn vaak eenvoudig in te passen en brengen vaak enorme verbeteringen met zich mee. 

Ik mag graag sporten, in de tuin werken en verder vind ik koken leuk om te doen. Vooralsnog probeer ik zelf het voorbeeld te zijn van hoe je fit en gezond kan blijven.  

Ik wil en zal u helpen met uw doelen

Bent U bereid om aan uw gezondheid te werken? Eindelijk van die veel te lang durende en beperkende klachten af komen? Of gewoon weer beter in uw vel zitten? Orthomoleculaire therapie kan zomaar de oplossing zijn voor U.

Orthomoleculair Therapeut