skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook

WERKWIJZE

Contact opnemen
Afspraak maken

Werkwijze

Eerst en tweede consult

Het begint met een afspraak te maken. Dit kunt u telefonisch doen of door een mailtje te sturen waarna ik contact met u zal opnemen.

1 vragenlijst krijgt u toegestuurd, die ontvang ik graag uiterlijk 3 dagen van te voren retour, zodat ik mij al deels kan voorbereiden. Verder zullen we tijdens het eerste consult u klachten en hulpvraag noteren.  Ook worden uw voedings- en bewegingspatroon in kaart gebracht.

Tijdens het tweede consult worden de vragenlijsten besproken en word inzage gegeven hoe de dingen met elkaar samenhangen.

Tijdens het tweede consult plan wordt het plan van aanpak besproken. Hierin zal een advies staan met betrekking tot voeding, beweging en suppletie. Waarbij we afgestemd hebben wat haalbaar en noodzakelijk is om je hulpvraag te beantwoorden. Het gesprek zal ongeveer 1 uur duren.

Indien nodig worden nog aanvullende metingen en analyses gemaakt. Denk aan ontlastingsonderzoek, vitamine en mineralen bepaling via het bloed en haren of voedingsintolerantie test.

De consulten en vragenlijsten geven meer zelf kennis en geven inzicht in de diverse werkingsmechanismes in het lichaam. U kunt daar u hele leven van profiteren!

Vervolg consulten

Vervolg consulten zijn er om te kijken of vooruitgang is in de situatie en zo mogelijk bij te sturen. Soms zijn mensen na 3 consulten klaar en hebben ze hun probleem opgelost, mensen die een groter en langer ziekte verleden hebben zullen er rekening mee moeten houden dat de aanpak voorzichtiger kan zijn en langer kan duren voordat er verbetering optreedt.

Mochten er vragen zijn of dringende dingen naar voren komen schroom dan niet om te bellen. Telefonische vervolgconsulten of consult per e-mail behoren ook tot de mogelijkheden. (indien de vragen beperkt zijn in hun omvang) (tarieven)

Bij klachten kunt u zich melden bij klachten commissie alternatieve behandelwijzen!

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Back To Top