skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook

WERKWIJZE

Contact opnemen

Afspraak maken

Werkwijze

Het begint met het maken van een afspraak

Het begint met een afspraak te maken en een keuze te maken voor online of op locatie.. Dit kunt u telefonisch doen of door een mailtje te sturen waarna ik contact met u zal opnemen. 

Eerste en tweede consult

U krijgt een vragenlijst toegestuurd, die ontvang ik graag uiterlijk 3 dagen van te voren retour, zodat ik mij al deels kan voorbereiden. Verder zullen we tijdens het eerste consult u klachten en hulpvraag noteren.  Ook worden uw voedings- en bewegingspatroon in besproken, vaak gevolgd door een advies om een aantal dingen te veranderen gedurende 4 weken om te ervaren wat het doet met je gezondheid. Tot het 2e consult om daarna te bepalen wat er eventueel nog meer nodig is en een plan van aanpak op te stellen.

Tijdens het tweede consult plan worden de effecten besproken van de aanpassing van dieet en bewegingspatroon naar aanleiding van het eerste consult. Vervolgens wordt bepaald of meer onderzoek en/of suppletie nodig is en wordt een plan van aanpak besproken. Waarbij we afgestemd hebben wat haalbaar en noodzakelijk is om je hulpvraag te beantwoorden. Het gesprek zal ongeveer 45 min tot max 1 uur duren.

Indien nodig worden nog aanvullende metingen en analyses gemaakt. Denk aan ontlastingsonderzoek, vitamine en mineralen bepaling via het bloed en haren of voedingsintolerantie test.

De consulten en vragenlijsten geven meer zelf kennis en geven inzicht in de diverse werkingsmechanismes in het lichaam. U kunt daar u hele leven van profiteren!

Vervolg consulten

Vervolg consulten zijn er om te kijken of vooruitgang is in de situatie en zo mogelijk bij te sturen. Soms zijn mensen na 3 consulten klaar en hebben ze hun probleem opgelost, mensen die een groter en langer ziekte verleden hebben zullen er rekening mee moeten houden dat de aanpak voorzichtiger kan zijn en langer kan duren voordat er verbetering optreedt.

Keuze online of op locatie

Voor de eerste keer is het goed om op locatie te komen en om een betere uitwisseling van gedachten en ideeën te hebben.  Voor mensen die verder weg wonen is eenvoudiger om online een consult te boeken.  Een consult online boeken is goedkoper kosten Euro 65 per consult t.o.v. Euro 100 voor een consult op locatie.

Voor uitwerken van een verslag reken ik Euro 35 extra. Voor het uitwerken van onderzoeksresultaten kunt u mij bellen en is het tarief afhankelijk van het onderzoek en de hoeveelheid werk.

Bij het maken van de afspraak zal van te voren een factuur gestuurd worden, welke per direct betaald kan worden. Bij voorkeur per tikkie en als het niet anders kan per bankoverschrijving

Mochten er vragen zijn of dringende dingen naar voren komen schroom dan niet om te bellen. Telefonische vervolgconsulten of consult per e-mail behoren ook tot de mogelijkheden. (indien de vragen beperkt zijn in hun omvang) (tarieven)

Bij klachten graag zich eerst bij mij te melden, komen wij er niet uit! Dan kunt u zich melden bij klachten commissie alternatieve behandelwijzen!

Wettelijke documenten inzake uw privacy en behandelovereenkomst.

Inzake de wetgeving op de privacy kunt u hier bekijken hoe ik hiermee omga.

Wet op Privacy

Hieronder staat de behandelovereenkomst, deze dient voor de start van de behandeling te worden ondertekend. Voor de behandeling van cliënten jonger dan 16 jaar is hier explicite goedkeuring nodig van ouders en/of verzorgers. Gelieve deze behandelovereenkomst te printen, aan te vullen en ondertekend meenemen tijdens het eerste consult.

Behandelovereenkomst

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Back To Top