Afvallen, waarom zij wel en ik niet?

Lourens Kalverdijk

Lourens Kalverdijk

Orthomoleculair Therapeut

Veel mensen worstelen zeker in deze tijd met hun gewicht en het idee dat ze in bikini of zwembroek over het strand of op de camping willen lopen. Om af te vallen is niet altijd even makkelijk zeker in periodes van stress en zeker met de mooie avonden in het vooruitzicht waarbij een wijntje, nootje en stukje kaas regelmatig ’s avonds op tafel komen, gezellig!

Veel manieren om gewicht te verliezen, maar lang niet altijd succesvol.

Als de zomer er dan aan komt dan kiest men voor diverse diëten zoals daar zijn een maaltijd vervanger, caloriearm dieet, een vet vrij dieet, eiwitrijk dieet en dan gaat men ook nog naar de fitness . Zo zijn er veel manieren waarbij elk dieet zijn voor en nadelen heeft. Voor veel mensen werkt dit uitstekend, dat is natuurlijk super, maar voor veel mensen werk dit niet of zit het gewicht na een maandje of drie er weer volledig bij en misschien nog een paar pondjes meer. De reden is dat er vaak iets anders in het lichaam aan de hand, waardoor er opslag van vetten is, of waardoor er geen vetten verbrand kunnen worden of waardoor mentaal de knop niet kan worden omgezet

Afvallen, waarom lukt het bij de één wel en bij de ander niet?

Als u antwoord wilt hebben op bovenstaande vraag dan komt de orthomoleculair therapeut in beeld. Vragen die een Orthomoleculair Therapeut zou kunnen stellen zijn onder andere: waarom komt men niet in de vetverbranding? Waar heeft men opslag van vet? Wat is het eetpatroon? Waarom kan iemand zich niet ertoe zetten om zich te bewegen? Een orthomoleculair therapeut gaat op zoek naar de oorzaak waarom iemand niet kan afvallen. Bij elke persoon functioneert het lichaam anders. Zodra de oorzaak bekend is, kan er aan herstel gewerkt worden en kan er een keuze gemaakt worden voor het juiste afvalprogramma, zoverre dat nog nodig mocht zijn.

Kortom wilt u een beter gevoel, minder gewicht, meer energie en een lach op uw gezicht?

Mocht u meer willen weten stuur me dan een berichtje of maak een afspraak voor een consult. Ik hoor graag van u en dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor u.