skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Vakantiegevoel En Levensvreugde Terug?

Hoe houd ik het vakantiegevoel vast?

Het vakantiegevoel is vaak al weer weg na 1 dag werken

Direct na je vakantie een nieuwe vakantie boeken en er alvast over fantaseren. Het  is een hele effectieve manier om het vakantiegevoel vast te houden.  Het is inherent aan onze huidige levensstijl waarin er altijd verlangen is naar meer en beter.

Wat kan je doen om het goede gevoel wel vast te houden?

In de vakantie doe je vaak nieuwe ideeën op, ben je ontspannen, ben je meer buiten in de zon en bewegen we  meer.  Waarom zou je deze dingen er niet inhouden na de vakantie?  De volgende dingen dragen bij aan het goede gevoel:

  1. Maak een planning met leuke dingen, die je wilt gaan doen.
  2. Ga lekker sporten. Voor het ontbijt uit sporten zal zorgen dat je de hele dag een goed gevoel zult hebben.
  3. Neem de tijd voor het eten en bereid het van verse ingrediënten, neem vooral meer groenten. Dit zorgt voor meer rust, het is veel lekkerder en zorgt voor veel meer voedingsstoffen.
  4. Pleeg onderhoud aan je lichaam en neem je eigen verantwoordelijkheid. Zeker als je als je al langere tijd rondloopt met problemen zoals vermoeidheid, depressiviteit, opvliegers, reumatische pijnen, slapeloze nachten, diabetes. Ga hiervoor op zoek naar een goede Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut (www.lourenskalverdijk.nl)
  5. Wees tevreden met de dingen die je hebt, doe je best en blijf positief, laat je nergens en door niemand misbruiken, kom altijd voor jezelf op en volg je hart.

Ervaren en zelf uitproberen

Voor mij stond er na de vakantie een les Yin Yoga in de planning. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, voor mij was het goed om je lichaam en geest beter in balans te brengen.

Blijf je ondanks dit verhaal toch hangen in gevoel van depressiviteit of stress, neem dan eens contact op met mij en vraag wat ik voor je zou kunnen doen.  Mail: info@lourenskalverdijk.nl 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top