skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Yoga En Gezodheid

Yoga en Gezondheid

Regelmatig adviseer ik mensen om meer en regelmatiger in beweging te komen. Yoga is een van de vormen die ik daarbij adviseer. Eerder heb ik al eens een stukje geschreven over Yin Yoga bij Abtal Arsalan, een bijzondere goede ervaring om te ontspannen en om met je eigen emoties geconfronteerd te worden. Er zijn echter meer vormen van Yoga, o.a. Asthanga Yoga, hierbij is er meer fysieke inspanning.

De afgelopen maanden bij ik nu meerdere keren bij Yogapoint in Amsterdam Noord geweest en heb daar Asthanga Yoga gevolgd bij Rob Demmenie. Ik heb duidelijk een aantal positieve effecten bij mijzelf geconstateerd. Ik merk dat ik steeds soepeler wordt, ondanks dat ik het maar 2x per 3 weken doe. Ik merk verder dat ik meer ontspanning heb in mijn lichaam, zowel fysiek als mentaal. 

Yoga staat erom bekend dat het vele voordelen biedt voor je gezondheid, waaronder betere doorbloeding, meer souplesse, minder spierspanning, betere concentratie, meer kracht en betere slaap. Nu ik deze twee vormen heb geprobeerd en voor mijzelf de voordelen heb ervaren kan ik Yoga  aanbevelen voor iedereen. Of je nu wil werken aan je gezondheid, je ontspanning of je sportprestaties wil verbeteren of aan blessure preventie wilt doen. Het werkt en het werkt goed.

De keuze voor welke vorm van yoga bij jou past is persoonlijk, net zo goed als de yogaschool en leraar die je kiest. Daarom biedt ik nu samen met Yogapoint in Amsterdam Noord, de mogelijkheid om structureel te werken aan je gezondheid. Door je eten en bewegingspatroon te analyseren en te verbeteren en ook de juiste vorm van yoga te kiezen.

Om het nog mooier te maken hebben krijg je voor slechts Euro 200 in de maanden september en oktober drie consulten bij mij en 5 lessen yoga bij Yogapoint Amsterdam Noord (normale prijs Euro 300 voor drie consulten en voor de yoga lessen, dus nu met Euro 100 korting), bovendien deels vergoed door de aanvullende verzekering.

Wil je meer weten neem dan contact op met mij: info@lourenskalverdijk.nl

Lourens Kalverdijk
Specialist in chronische gezondheid

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top