skip to Main Content
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
06 53 78 56 87 info@lourenskalverdijk.nl Volg mij op facebook
Wil jij werken aan je gezondheid, dan help ik jou daar graag bij.

Met dank aan Covid19

Pardon, ja inderdaad met dank aan Covid19 is eens te meer duidelijk geworden dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Duidelijk is geworden, dat de mensen die ziek geworden zijn en die er aan zijn overleden, bijna allemaal onderliggende aandoening hebben gehad. Het belang van een goed werkend immuunsysteem is maar eens te meer benadrukt. Veel mensen zijn dan inmiddels ook wakker geworden. Veel mensen worstelen met de vraag hoe kan ik mijzelf gezonder maken. Gezondheid is je eigen verantwoordelijkheid en niet die van mij of van de overheid.

Noodzaak tot relativering van het leven en de dood

In het nieuws mag het dan wel een hele ernstige ziekte heten. Feit is dat slechts een beperkte hoeveelheid mensen echt ziek geworden is. Ongeveer 2% ziek geworden en van deze mensen zijn 0,15% overleden. Gezien deze gegevens zou er geen enkele weldenkende arts om een vaccin hebben gevraagd, Dat neemt niet weg dat de aandoening niet fijn is, maar de griep of hoe we het ook noemen in het najaar en het voorjaar zorgt nu eenmaal voor opschoning en verjonging. We worden geboren en gaan nu ook eenmaal dood, dat is het leven.

Wie komen er op de IC te liggen?

De mensen die in het ziekenhuis zijn terecht gekomen betreffen met name mensen boven de 70 jaar, met overgewicht , diabetes en met vitamine D3 gebrek. Duidelijk is dat lifestyle en preventie hierop een grote impact zou kunnen hebben. Om de zorg te ontlasten en om te zorgen dat er minder mensen ziek worden zouden we vandaag nog moeten beginnen met aanpassen van onze levensstijl. Dat is ook je eigen verantwoordelijkheid en niet die van mij of van de overheid.

Een goed werkend immuunsysteem

Het immuunsysteem is afhankelijk van goede en gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende zonlicht, voldoende ontspanning, zingeving in het leven en voldoende sociale contacten.  Een goed werkend immuunsysteem is absoluut niet gebaat bij lockdowns, een QR code, een gifspuit, een luier op je gezicht, socialdistancing en je handen stuk wassen met aan antibacteriële zeep tegen een virus. Sterker nog het drukt je in de angst en zorgt er alleen maar voor dat je IS zwakker wordt. Het zorgt zelfs voor trauma met name bij kinderen, met alle consequenties van dien. Geen enkele maatregel heeft te maken met gezondheid of met uitbreiding van de zorg.  Alles is gericht op het afhankelijk maken van de mensen van de overheid. We leveren onze vrijheid in ten kosten van onze gezondheid. Zonder vrijheid geen gezondheid.

‘We kunnen wachten tot onze regering ons gaat helpen met onze gezondheid, maar ik denk dat het beter is dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt in deze!”

Lourens Kalverdijk

Gezondheid is je eigen verantwoordelijkheid

Wil je meer weten hoe jij je beter kunt wapenen en je immuunsysteem kunt versterken, maak dan een afspraak met mij. Ook als jij je vergist hebt en een prik genomen hebt en wilt weten hoe je nu toch je IS kunt versterken dan help ik je graag. Vaak hebben mensen last van vermoeidheid, langdurige verkoudheid, hoofdpijnen als basale klachten. Ook vlammen oude klachten weer op of zijn er ernstigere klachten.

Mensen worden rustiger in het hoofd, ze krijgen meer energie en hebben minder klachten. Kortom je zult fitter en sterker worden.

Begin vandaag nog met het versterken van immuunsysteem en maak een afspraak met mij: info@lourenskalverdijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top