Met dank aan Covid19

Wil jij werken aan je gezondheid, dan help ik jou daar graag bij.
Lourens Kalverdijk

Lourens Kalverdijk

Orthomoleculair Therapeut

Met dank aan Covid is duidelijk geworden dat levensstijl belangrijk is om te voorkomen dat je ziek worden. Zoek je hulp hierbij maak vandaag dan nog een afspraak. Gezondheid is je eigen verantwoordelijk.

Noodzaak tot relativering van het leven en de dood

Wie komen er op de IC te liggen?

Een goed werkend immuunsysteem

Het immuunsysteem is afhankelijk van goede en gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende zonlicht, voldoende ontspanning, zingeving in het leven en voldoende sociale contacten.  Een goed werkend immuunsysteem is absoluut niet gebaat bij lockdowns, een QR code, een gifspuit, een luier op je gezicht, socialdistancing en je handen stuk wassen met aan antibacteriële zeep tegen een virus. Sterker nog het drukt je in de angst en zorgt er alleen maar voor dat je IS zwakker wordt. Het zorgt zelfs voor trauma met name bij kinderen, met alle consequenties van dien. Geen enkele maatregel heeft te maken met gezondheid of met uitbreiding van de zorg.  Alles is gericht op het afhankelijk maken van de mensen van de overheid. We leveren onze vrijheid in ten kosten van onze gezondheid. Zonder vrijheid geen gezondheid.

Lourens Kalverdijk

Gezondheid is je eigen verantwoordelijkheid

Wil je meer weten hoe jij je beter kunt wapenen en je immuunsysteem kunt versterken, maak dan een afspraak met mij. Ook als jij je vergist hebt en een prik genomen hebt en wilt weten hoe je nu toch je IS kunt versterken dan help ik je graag. Vaak hebben mensen last van vermoeidheid, langdurige verkoudheid, hoofdpijnen als basale klachten. Ook vlammen oude klachten weer op of zijn er ernstigere klachten.

Mensen worden rustiger in het hoofd, ze krijgen meer energie en hebben minder klachten. Kortom je zult fitter en sterker worden.