Heb je last van darmproblemen?

Lourens Kalverdijk

Lourens Kalverdijk

Orthomoleculair Therapeut

Heb je last van darmklachten, dan ben je niet de enige. Doe je er niks dan kan dat tot erger leiden. Neem daarom nu nog contact met mij op en we gaan samen op zoek naar de oplossing.

Darmproblemen heb ik daar last van dan? Zou zo maar kunnen, hierbij symptomen die hier bij horen:

Obstipatie, diarree, hoofdpijnen, buikpijnen, vermoeidheid, slapeloosheid, winderigheid en opgeblazen gevoel.

Als de darmproblemen te lang aanhouden kan dit allerlei nare gevolgen voor onze gezondheid tot gevolg hebben. Denk aan darmwandschade, overgewicht, leverproblemen, neurologische schade, huidproblemen, depressiviteit of hartproblemen. Kortom het is belangrijk genoeg om op onderzoek te gaan en het probleem aan te pakken. Heb jij last van darmproblemen, dan help ik je mee.

Plan van aanpak

1e fase in een intakegesprek m.b.v. een vragenformulier en begin maken met verandering eten en beweegpatroon

2e fase indien wenselijk en mogelijk doen van darmonderzoek naar samenstelling darmflora en naar verteringscapaciteit en immuunactiviteit. Indien nodig doen we ook nog bloedonderzoek. Dit onderzoek is nodig om tot een goed plan van aanpak te komen.  

Het persoonlijk plan kan bevatten stimulering uitscheidingsorganen zoals lever en nieren, het afdoden van ongewenste “vrienden” in het lichaam. Verder bestaat het uit ondersteunen van de vertering en immuunsysteem, het herstel van de darmwand en zorgen voor meer energie.

Bij ernstige darmproblemen is het beter om direct een afspraak te maken

Heb je geen inkomsten meer door politiek wanbeleid en wil je toch geholpen worden, maak mij dan een voorstel. Wij komen er vast wel uit.